Clinic Loop je Fit! april-juni 2018

banner clinic 250

Op donderdag  5 april start Rûnom Mantgum de clinic Beginnen met Hardlopen. Hardlooptrainer Jildou Oosterhof verzorgt een programma van twaalf trainingen dat toewerkt naar de loop Rûnom Mantgum op zondag 1 juli. Je leert hardlopen in je eigen tempo en op een verantwoorde manier en met aandacht voor hardlooptechniek. Resultaat: je kan een half uur hardlopen, je bent zomerfit en je hebt een prima basis voor het hardlopen.

De clinic is gericht op mensen die willen beginnen met hardlopen. Maar je kan ook meedoen als je al eerder hebt hardgelopen en het weer wil oppakken, of als je voor jezelf bent begonnen en onder deskundige leiding aan de basistechniek wil werken.

Deelnemers aan de clinic krijgen 20% korting op hardschoenen met gratis voetmeting en advies bij Intersport Luxen in Leeuwarden.

De trainingen zijn op donderdag 5, 12, 19, 26 april, dinsdag 8 mei, donderdag 17, 24 mei, dinsdag 29 mei, 5 juni,donderdag 14, 21 juni en dinsdag 26 juni.
Aanvangstijd is 19.30 uur.

Kosten:

Deelname kosten € 40,- voor twaalf trainingen, deelname aan de loop Rûnom Mantgum op zondag 1 juli en drie maanden lidmaatschap van de atletiekunie.

aanmelden button

De clinic is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.

Contact:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 5122 1165
Facebook: https://www.facebook.com/RunomMantgum

Loop Rûnom Mantgum, 2 juli 2017

Winnaars2017Uitslagen: klik hier voor de uitslagen via Mylaps

Foto's: