Invaller gevraagd voor de MS collecte van 16 t/m 21 november

MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. Er is nog veel onbekend over de oorzaken van MS. Daarom is MS nog niet te genezen. MS treft vaak jonge mensen die in de bloei van hun leven zijn.
Het Nationaal MS Fonds financiert praktisch en innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS. Daarnaast geeft het Nationaal MS Fonds voorlichting op dit gebied en is een steunpunt en coach voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.

Hiervoor blijft geld nodig.
Als de overheid, ondanks de coronacrisis, collecteren toestaat, komen collectanten tussen 16 t/m 21 november langs de deur met de collectebus met geldgleuf en QR-code. Iedere donatie –groot of klein– is welkom!
Collectant gemist? Ga naar https://nationaalmsfonds.nl/doneren/ of via NL 43 RABO 0340 3477 40 om een donatie over te maken .
In Mantgum collecteert al tien jaar een grote groep vrijwilligers voor het Nationaal MS Fonds. Daardoor is het aantal adressen voor elke collectant te overzien. Dit jaar is er een uitvaller. Wie wil invallen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Lottgering, collectecoördinator, tel. 0582501423.