Aanbieding training door Stichting Buitengewoon.nu

Wat een mooie initiatieven zien wij in de dorpen in de Gemeente Leeuwarden als wij jullie Facebookpagina's en websites bekijken. Prachtige plannen zijn er geschreven door de dorpen! Graag willen wij, Stichting Buitengewoonzijn.nu, jullie ondersteunen. Het valt niet altijd mee om vrijwilligers te vinden voor allerlei dorpsactiviteiten weten wij uit ervaring. Wij bieden een training aan voor alle bewoners van de gemeente Leeuwarden die ideeën hebben en willen leren hoe ze die ideeën kunnen omzetten in concrete activiteiten. De afgelopen jaren is deze training meerdere keren gegeven in Leeuwarden.

De Stichting is actief in heel Nederland en heeft al heel veel prachtige projecten opgeleverd. Bekijk daarvoor de algemene website. De training start elk jaar in september en in januari. We hopen dat jullie deze training bekend willen maken in jullie dorpen en wellicht ook (deels) willen financieren voor dorpsgenoten die interesse hebben.

De kosten zijn: € 195,- per deelnemer.

De training omvat een traject van 3,5 maand met

  • Twintig theorie filmpjes 
  • Twintig filmpjes met opdrachten en uitdagingen
  • Zes live bijeenkomsten (kunnen ook live gestreamd worden)
  • Zes keer een telefonisch coachgesprek.
  • Zes keer een gesprek met een andere deelnemer
  • Mogelijkheid om in te stappen in een landelijk sociaal project
  • Quotes en ervaringen van andere deelnemers

Op donderdagavond 27 augustus en 3 september is er een informatiebijeenkomst van 19.30 – 21.30 uur. Je vindt ons in Huiskamercafé 'Luwt' op Kelders 9, 8911 JC  Leeuwarden. 

We hopen jullie daar te ontmoeten. 

Nog vragen? Bel of mail gerust!

Buitengewone groetjes, 

Suzan Rienstra, Mantgum 06-37453640

Berdie Elzinga, Leeuwarden 06-43419157