Bijeenkomst bereikbaarheid dorpen Midden-Fryslan

Bussen die buiten de spits rijden zijn vaak (bijna) leeg. Dat is zonde. Daarom verandert buslijn 93, de bus tussen Sneek en Leeuwarden. Vanaf december 2020 wordt buslijn 93 een zogenoemde spitslijn. Dit betekent dat de bus in de spitsuren blijft rijden, maar in de daluren komt te vervallen. We nodigen u, als dorpsbewoners en/of busreiziger, van harte uit om mee te denken over alternatief vervoer tijdens de daluren op woensdag, 26 februari van 19.15 tot 21.30 uur in de Tysker, Skuorrehôfwei 2a in Easterwierrum.

BûtenGewoan Berikber

Voor het project BûtenGewoan Berikber hebben we inwoners van Fryslân mee laten denken over het openbaar vervoer op het platteland. Hoe blijven dorpen bereikbaar? Wat willen de reizzigers? Het eerste deel van dit project is afgerond in juli 2019. In 2020 veranderen de buslijnen in Midden-Fryslân. Daarom starten we deze maand met het tweede deel.

Heeft u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen? Neem dan contact op met Femke de Jong via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 058 292 59 25 van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Graag tot zien op woensdag 26 februari!

Kunt u op 26 februari niet aanwezig zijn in Easterwierrum? U bent op hetzelfde tijdstip ook van harte welkom op de bijeenkomst in De Trijesprong in Raerd op dinsdag 25 februari of in MFC De Jister in Easterlittens op donderdag 27 februari.

Met vriendelijke groet, Namens Provincie Fryslân: Femke de Jong, Projectleideer BûtenGewoan Berikber