Meer weten over je tablet, smartphone of laptop?

Naast de computer zijn steeds meer senioren in het bezit van een tablet en/of smartphone. Vooral de tablets zijn momenteel gewilde artikelen onder de ouderen. Bovendien blijkt uit onderzoek dat de tablet  tegenwoordig vaak mee op vakantie gaat. Op de meeste vakantieadressen is draadloos internet (WIFI) beschikbaar.

Met al deze moderne middelen loopt u vast wel eens tegen problemen of vragen aan zoals: Hoe kan ik foto’s maken en versturen, een app downloaden of verwijderen, e-mailen, veilig internetten, fotoboeken maken, facebook gebruiken, skypen of computerbestanden opruimen.Seniorweb, is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Seniorweb (afdeling Súd- West Fryslân) verzorgt o.a. cursussen voor 50-plussers op het gebied van tablets, smartphone, laptop etc. Onduidelijkheden, problemen en moeilijkheden die u ondervindt bij het gebruik van tablet, smartphone of laptop, kunt u aandragen. Senioweb SWF komt naar u toe om u op dit gebied informatie te verstrekken over het cursusaanbod. Privélessen behoren tot de mogelijkheden.

Wit u over deze onderwerpen meer weten, kom dan op donderdag, 13 november a.s. naar het Multifunctionele Centrum Wjukken, Om 'e Terp 21 in Mantgum.

De voorlichtingsbijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. De entree is gratis en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Heeft u nog vragen dan kunt u hiervoor terecht bij SPL-bestuurslid Pieter van der Veen, bereikbaar op 058-2501363.