Tafels voor nieuwe tafeltennisclub MTV'14

tafeltennisDe nieuwe tafeltennisclub MTV’14 uit Mantgum heeft deze week tafeltennistafels opgehaald uit de provincie Groningen. Van de tafeltennisbond afdeling Noord heeft de Friese club twee tafeltennistafels in bruikleen gekregen en van DOTO uit Siddeburen kon het voor een vriendenprijs een wedstrijdtafel overnemen.

NTTB Noord-voorzitter Wieb Roffel overhandigde de twee tafels in zijn thuishaven te Winsum, in de zaal van zijn vereniging Aktief. Johan Vogelzang nam de tafels namens MTV’14 in ontvangst, samen met clubsponsor Ferdinand Aukes van het bedrijf Innerqi (www.innerqi.nl) dat een auto met aanhangwagen beschikbaar had gesteld. Met de vereniging DOTO uit Siddeburen is MTV’14 een partnerschap aangegaan. In ruil voor de prachtige wedstrijdtafel komt volgend jaar een delegatie vanuit Friesland meedoen aan het jaarlijkse DOTO-toernooi in oktober. Onno Bosman overhandigde de tafeltennistafel namens Siddebuursters aan de Mantgumers.OverhandigingTafeltennistafelsNTTBNoord
OverhandigingTafeltennistafelDOTOMTV’14 beschikt nu over vier tafeltennistafels en gaat maandag 6 oktober van start in MFC Wjukken. Een mooi aantal van acht jeugdleden en vijf volwassenen zal dan van start gaan. In eerste instantie wordt er recreatief getafeltennist. Bij voldoende animo bestaat er de mogelijkheid in Mantgum om in de toekomst competitiewedstrijden te spelen.

Meer informatie, ook over aanmelden, is te vinden op: http://mtv14.wordpress.com/

Contactpersoon: Johan Vogelzang, tel. 058 2894432